Uudisrakentamisen palvelut

Ota yhteyttä ›

Uudisrakentamisen taitaja | Turku, Loimaa & Lounais-Suomi

Monipuoliset rakennushankkeet niin yksityis- kuin yritysasiakkaille toteuttaa EVIA. Olemme erikoistuneet erityisesti kokonaisvaltaisiin uudisrakentamisen projekteihin.  

Saat meistä luotettavan yhteistyökumppanin rakennusprojektien sujuvaan läpivientiin. Palvelemme Oripäästä käsin Turussa, Loimaalla ja kaikkialla Lounais-Suomen alueella. 

Toimimme avaimet käteen -periaatteella kattavan yhteistyöverkostomme avulla, mutta tarvittaessa toteutamme myös tiettyjä osa-alueita rakennushankkeestanne – aina laadusta tinkimättä. 

Meillä on laaja kokemus erityyppisten kohteiden toteuttamisesta. Tarvittaessa teemme myös saneeraustöitä toiminnan painottuessa kuitenkin uudisrakentamiseen.

Olipa kohteena piharakennus, omakotitalo tai teollisuushalli, rakennamme sen suurella ammattitaidolla ja -ylpeydellä. Uskomme, että rehti ja suoraselkäinen asenne sekä joustava asiakaspalvelu kantavat pitkälle. 

Kysy lisää ›

Asuinrakentaminen

Omakotitalot sekä muut pientalot sekä mökit ja muut vapaa-ajan lintukodot suunnitelmienne ja aikataulun mukaisesti. Olipa kyseessä valmistalo tai pitkästä tavarasta rakennettu, pystytämme sen ammattitaidolla.  

Kysy palveluitamme myös rivitalo- ja kerrostalorakentamiseen. 

Kysy lisää ›

Liiketila­rakentaminen

Tarjoamme osaamistamme yritysten, organisaatioiden sekä julkisten tahojen rakennusprojekteihin. Toteutamme muun muassa toimi- ja varastotilat, hallirakennukset, teollisuuskohteet sekä muut uudishankkeet perusteellisesti avaimet käteen -ratkaisuin. 

Pyydä tarjous ›

Piharakennukset

Pihasaunat, vajat, terassit, aidat, rappuset ja muu tarvittava niin kotipihaan kuin yrityskiinteistönkin edustalle. 

EVIA on betonitöiden asiantuntija, joten meiltä saat myös särmikkäät betonireunukset, -valut, -muurit sekä lähes mitä tahansa pihallesi kaipaatkaan. Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi!

Ota yhteyttä ›

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita