Betonityöt

Valusta elementti­asennukseen – Betonityöt Turusta Raumalle

Toteutamme monipuoliset betonityöt niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Erityisesti meitä voi bongailla työmailta akselilla Turku-Loimaa-Oripää, mutta toimimme koko Lounais-Suomen alueella. 

Tarjoamme betonitöiden kokonaisratkaisut kaikkine työvaiheineen valusta hiontaan. Tarvittaessa hoidamme myös vanhan betonirakennelman purkutyöt. Erityisesti lattiavalut ja elementtiasennukset työllistävät meitä, mutta meillä on vankka osaaminen myös muihin betonitöihin. Portaat valuna tai elementtityönä, ryhdikäs betonikiveys tai jotakin ihan muuta toiveidesi mukaan – me toteutamme. 

Teemme tiivistä yhteistyötä Oripään Elementti Oy:n kanssa, joten kauttamme saa betonielementit myös mittatilauksena. 

Pyydä tarjous »

Pitkäikäinen ja hiljainen betonilattia

Kestävä ja laadukas betonilattia kohteeseenne räätälöitynä, ammattilaisten toteuttamana ja kiinteään hintaan. 
Betonilattiasta on moneksi: Sillä voi astella niin design-kohteessa kuin konesuojassakin. Toteutamme erilaisiin rakennuksiin ja käyttötarkoituksiin soveltuvat lattiat varmalla laadulla. 

Teemme betonilattiat ja -pohjat mm. 

  • asuinrakennuksiin
  • yritys- ja julkisiin kiinteistöihin
  • varastoihin ja autotalleihin
  • halleihin ja maatalousrakennuksiin
  • piharakennuksiin
  • saneerauskohteisiin

Ensiluokkainen betonilattia syntyy kolmesta tekijästä: käyttötarkoitukseen sopivasta betonilaadusta, varmasta valu- ja viimeistelytyöstä sekä huolellisesta jälkihoidosta. Me huolehdimme näistä kaikista puolestanne ja opastamme, mitä pitää huomioida kaikissa vaiheissa.

Muun muassa sirotteiden, hionnan ja pintakäsittelyvaihtoehtojen avulla jokaiseen makuun löytyy omantyylinen lattia. Lattian valu onnistuu ympärivuotisesti, kunhan kohteen lattiatasolla on vähintään 10 astetta lämmintä. 

Siisti ja kestävä betonilattia joka kohteeseen – ota meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa. 

Kysy lisää »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita